RSM SIR

RSM

RSM is zowel nationaal als internationaal actief op het gebied van accountancy, belastingadvies en advisering op financieel-economisch en strategisch gebied. Ons netwerk beschikt bovendien over specialisten op het gebied van Valuation, Merger & Acquisition en Risk Advisory Services. RSM biedt het kwaliteitsniveau van een groot kantoor met de nadruk op persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Bureau Vaktechniek en Opleidingsbureau.

Met ruim 500 professionals verdeeld over 11 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. In Nederland is RSM gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Heerlen, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Schiphol, Utrecht en Venlo. Wereldwijd is RSM het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadvieskantoren met 750 kantoren in 116 landen en ruim 41.000 professionals.

Geef jouw carrière een boost!

Bij RSM zijn er voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als student, Young Professional én als persoon. RSM is namelijk voortdurend op zoek naar getalenteerde enthousiaste Young Professionals die hun steentje bij willen dragen aan het succes van onze cliënten.
Wij geloven dat de unieke inzichten en persoonlijkheden van al onze professionals voor onderscheid zorgen. Daarom blijf je bij RSM jezelf. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te lanceren en richting te geven aan je eigen carrière. Wij luisteren niet alleen naar onze cliënten, maar ook naar onze eigen professionals. Bij RSM spreken we graag van The Power of Being Understood. Je loodst onze cliënten door hun unieke uitdagingen op een manier zoals alleen jij dat kunt. Want wat jij naar RSM brengt, brengt jou verder en helpt ons om onze cliënten verder te brengen. Ga snel naar www.rsmnl.com/werkenbijrsm en ontdek jouw kansen en mogelijkheden!

RSM SIR

Boels Rental

Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment. Boels heeft dit jaar de RSM SIR ontzettend geholpen in de voorbereiding van het evenement dankzij het leveren van veel benodigdheden rondom stroom, sanitair, logistieke en meer!

RSM SIR

Bavaria

ZO. Nu eerst een Bavaria.

Bij je ouders thuis zat je nog braaf aan de limonade, maar nu weet je wel beter. Je drinkt nu graag een Bavaria. Als grootste leverancier aan studentenverenigingen bieden wij naast onze bekende premium pilsener en 0.0 assortiment, onder andere Bavaria Bockbier, Glutenvrij pils en diverse radlers. Pure ingrediënten zijn in de Bavaria Brouwerij de basis van kwaliteit. Daarom vermout Bavaria zijn eigen gerst en wordt er gebrouwen met natuurlijk mineraalwater uit eigen bronnen. Dit maakt dat Bavaria bij blinde smaaktesten als beste uit de bus komt!

RSM SIR

Sportraad MUSST

RSM SIR

Stayokay

Stayokay is een non-profit organisatie die zich inzet voor de gemeenschap. Duurzaam ondernemen is bekend terrein; het is verweven in onze organisatie en is zichtbaar in al onze hostels. Dankzij Stayokay hebben onze kamprechters ook een fijne plek om te overnachten met de RSM SIR.

RSM SIR

La Trappe

La Trappe is een echte Trappist en omarmt actief de waarden die hierbij horen. Vanuit een innerlijke overtuiging gaat een monnik goed om met wat god ons gegeven heeft -mens en milieu- en niet omdat het een trend is. Met geduld, passie en traditioneel vakmanschap komen unieke bieren tot stand volgens de geheime recepturen van trappisten. Dankzij La Trappe kan iedere bezoeker van de RSM SIR genieten van de heerlijke bieren die La Trappe te bieden heeft.

RSM SIR

Bakkerij De Lekkerbek

Bakkerij De Lekkerbek is een veelzijdige bakker met een breed assortiment aan vlaaien tot diverse artikelen uit de eigen chocolaterie. Ook is Bakkerij de Lekkerbek benoemd tot de beste Nonnevotten bakker van Nederland 2018 en 2019! Dankzij Bakkerij de Lekkerbek kunnen alle bezoekers van de RSM SIR genieten van heerlijke vlaaien!

RSM SIR

Swapfiets

Op de RSM SIR zal Swapfiets ervoor zorgen dat er langs de waterkant mee gefietst kan worden om de ploegen tijdens hun race aan te moedigen. Swapfiets is een snelgroeiend bedrijf dat inmiddels in veel (studenten)steden in Nederland, België en Duitsland is gevestigd. Bij Swapfiets huur je voor een vast bedrag per maand een fiets, inclusief kosten voor onderhoud. Gaat je fiets kapot, dan zorgt Swapfiets dat je zo snel mogelijk een weer werkende fiets hebt.

RSM SIR

Wikibase Solutions

‘Bouwers van ambities’ noemen onze klanten ons en dat vinden we een groot compliment. Wikibase Solutions is gespecialiseerd in maatwerk softwareoplossingen die op het open source MediaWiki platform worden gebouwd. Op basis van robuuste en betrouwbare MediaWiki technologie dat wordt ondersteund door andere programmeertalen en frameworks. Ons team van 15 creatieve ontwikkelaars, designers, architecten en projectmanagers werkt aan coole projecten in binnen- en buitenland. Flexibel vanuit huis, of op onze kantoren in Oosterhout en Rotterdam.

Door onze sterke groei zijn we voortdurend op zoek naar developerstalent voor een (meewerk)stage, afstudeeropdracht, bijbaan of vaste job. Heb je ervaring met PHP, Javascript, HTML of MediaWiki? Reageer dan via onze website.

 
 
RSM SIR

Dj Timebeatz

 
RSM SIR

Bourguignon Personeelswerken

Met mijn kennis help ik HRM of P&O afdelingen van bedrijven en organisaties tijdens periodes van pieken in het werk. Kennis inbrengen, een frisse blik. Trainingen geven, adviseren en het begeleiden van medewerkers. Eén op één, dicht bij de medewerker en de mens opereren. Vertrouwen winnen en waarmaken. Diensten waarmee ik u van dienst kan zijn: Uitvoerend Human Resource Management of Personeelswerk op interim basis. Bijvoorbeeld bij zwangerschapsverlof of verzuim van uw HR collega. Werving en Selectie, Recruitment middels LinkedIn, Twitter en Facebook en het klassieke netwerk. Resultaten stellen en doelen halen met afspraken over functioneren en beoordelen, Loopbaanbegeleiding, Competentiemanagement. Begeleiding ontslagzaken, ook collectief. Toepassen en ontwikkelen van (flexibele) arbeidsvoorwaarden. Uitrollen en toepassen van uw Personeelsbeleid.

 
RSM SIR

Shimano

Shimano developed and introduced a unique foot stretcher system and rowing shoes in the rowing world: Shimano Rowing Dynamics (SRD). Our goal has been to develop a foot stretcher system, which features Shimano’s individual shoe concept, while maintaining consistency on feeling and performance. This innovative foot stretcher system features our new flexible soled rowing shoes combined with our binding system, made to fit any foot stretcher in any boat. Simply mount the binding system to your existing foot plates and clip in your own shoes. Increase your performance, power transfer, comfort, hygiene and rowing safety by stepping into the biggest innovation in rowing footwear yet. With this system crew members can use their own shoes―gone is the necessity of sharing footwear.

 
RSM SIR

NSRF

De Nederlandse Studenten Roei Federatie, kortweg de “NSRF”, is van oudsher de belangenbehartiger van het studentenroeien in de Nederlandse en buitenlandse roeiwereld. Alle studenten roei verenigingen zijn aangesloten als lidvereniging en dragen zodoende bij aan de kracht van de NSRF. Wil je meer weten over het ontstaan of de werkwijze van de NSRF? Bekijk dan gerust de website.