Adres

Adres RSM SIR:

Bosscherweg 24, 6219 AC Maastricht

Auto / Botenwagen

Kom je met de auto? Stel dan de navigatie in op 'Oude Smeermaeserweg, Maastricht'. Saurus staat hier klaar om je in ontvangst te nemen. Volg vervolgens de borden met daarop ‘Parkeren’. (DE PARKEERPLAATS IS MOMENTEEL VOL. PROBEER TE PARKEREN IN DE BUURT VAN DE SPAR, 300-400m VANAF MSRV SAURUS)

Neem snelwegafrit Maastricht Centrum-Noord, deze wordt als je vanuit Duitsland of Nederland komt sowieso aangegeven. Vanuit België: Even doorrijden en 500 m na Saurus rondmaken op de parkeerplaats van de Spar.

Let op: de hoek bij de oprit is heel scherp, en kan met een botenwagen alleen vanuit Maastricht genomen worden.

Bereikbaarheid auto.png
Bereikbaarheid auto 2.png

Openbaar vervoer

Vanaf de bushalte op het station van Maastricht kan je de Arriva bus 8 nemen en afstappen bij bushalte ‘Meutestraat’. Vanaf deze bushalte is het 10min lopen totdat je bij MSRV Saurus aankomt. Vanaf het station kan je ook de Arriva bus 4 nemen richting de bushalte ‘Markt’, hier kan je overstappen op Arriva bus 48, waarbij je moet afstappen bij bushalte ‘Meutestraat’. Vanaf deze bushalte is het 10min lopen totdat je bij MSRV Saurus aankomt.

Fiets

Vanaf het station zullen er OV fietsen aanwezig zijn. Het is ongeveer 12min fietsen tot bij de RSM SIR. De route vanaf het station naar de RSM SIR is hiernaast uitgestippeld.

Op de RSM SIR zullen ook Swapfietsen aanwezig zijn die gebruikt kunnen worden om mee te fietsen met de roeiers tijdens de wedstrijd.

Bereikbaarheid Saurus (fiets).png